Toimitusehdot

www.korumo.fi on Korumo Jewelryn ylläpitämä verkkokauppa, jossa tuotteita myy Korumo Jewelry Oy (Y-tunnus 2411145-0, Linnankatu 9, 57130 Savonlinna, p:040 7627640). Korumo Jewelry Oy pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.


Maksaminen

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Klarna Checkout. Klarna Checkoutin kautta voit maksaa ostoksesi kotimaisten verkkopankkien verkkopankkimaksulla sekä pankki- tai luottokortilla. Klarna Checkoutin kautta voit maksaa ostoksesi myöhemmin laskulla tai joustavalla erämaksulla kuukausittain. Valitessasi laskun verkko-ostoksesi maksutavaksi, Klarna Checkout tarkistaa luottotietosi ja tekee päätöksen maksun hyväksymisestä. 

Maksamiseen liittyvissä ongelmissa ota ensisijaisesti yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun https://www.klarna.com/fi/asiakaspalvelu/

Klarnan asiakaspalvelu chat on avoinna 24/7

Toimitus ja toimituskulut

Verkkokaupan kassalla voit valita haluamasi toimitustavan. Suomessa käytettävissä on kirje sekä postin ja matkahuollon pakettipalvelut. Toimituskulut vaihtelevat haluamastasi toimitustavasta riippuen. Kirje 3,90€, pikakirje 8,90€, paketti 6,90€. Yli 100€:n tilaukset lähetämme ilman toimituskuluja.
Tilaukseen sisältyvät toimituskulut näytetään kaupan kassasivulla toimitustavan yhteydessä ja tilauksen yhteenvedossa. Valittu toimitustapa ja tilauksen sisältö vaikuttavat toimituskuluihin.

Tilauksen voit noutaa veloituksetta putiikiltamme Savonlinnasta, putiikkimme aukioloaikoina. Sovi tilauksen noudosta ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.


Toimitusaika

Lähetämme tuotteet 1-5 arkipäivän sisällä, yleensä jopa samana, tai tilausta seuraavana arkipäivänä. Poikkeuksena force majeure-tilanteet. Jos toivot lähetykselle erityisen nopeaa toimitusta, voit valita käyttöösi toimitustavoista pikakirjeen, jonka posti on luvannut toimittaa 1-2 jakopäivän kuluessa.


Palautusoikeus ja tuotteiden vaihto

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus, joka alkaa kun asiakas on saanut tuotteen. 

Palautettavat tuotteet on oltava ehjiä ja käyttämättömiä ja tuotteet tulee palauttaa alkuperäispakkauksissaan. 

Ennen tuotteen palauttamista ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Palautus- ja vaihtokuluista aiheutuvat lähetyskulut tulee asiakkaan maksaa itse ja tuotteet ovat asiakkaan vastuulla, kunnes ne ovat palautuneet asiakaspalveluumme. Kun tuotteet ovat palautuneet asiakaspalveluumme ja olemme tarkistaneet että palautetut tuotteet ovat ehjiä ja käyttämättömiä, palautamme asiakkaalle tuotteiden hinnan.

Tuotteet palautetaan osoitteella Korumo Jewelry, Linnankatu 9, 57130 Savonlinna. 


Tuotteista

Tuotekuvien värit saattavat poiketa riippuen oman laitteesi näyttöpäätteiden väriasetuksista. Mikäli jokin väri mietityttää, otathan yhteyttä asiakspalveluumme, niin autamme mielellämme. Halutessasi voimme lähettää sinulle tuotteista lisäkuvia tai videota.

Koruissa käyttämämme korunosat ovat EU.n nikkelidirektiivin suositusten mukaisia.

Hopeakorumme ovat täysin nikkelittömiä.


Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, tai haluat lisätietoja tuotteista, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

Korumo Jewelry
posti@korumo.fi 

Asiakaspalvelumme tavoitat soitoin tai viestein Ma-Pe klo 10-16, p: 040 7627640.

52,00 €
58,00 €
56,00 €
249,00 €
29,00 €
32,00 €
195,00 €
32,00 €
32,00 €
49,00 €
125,00 €
22,00 €
22,00 €
22,00 €
22,00 €
22,00 €
22,00 €
22,00 €