Toimitusehdot

Korumo on Korumo Jewelryn ylläpitämä markkinapaikka, jossa tuotteita myy Korumo Jewelry Oy (Y-tunnus 2411145-0, Linnankatu 9, 57130 Savonlinna, p:040 7627640). Korumo Jewelry Oy pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.

Maksaminen

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com


Collector Lasku/Osamaksu

Joustoa ja valinnanvapautta – maksa kerralla tai osissa, valitsemassasi tahdissa

Lasku ja tililuotto antavat sinulle lisää aikaa verkkokauppaostostesi maksamiseen. Niitä käyttämällä voit odotella tilauksesi saapumista rauhassa ennen sen maksamista. Maksun voit tehdä joko kerralla laskulla tai pienemmissä osissa tililuotolla, jolloin voit suorittaa kuukausittain sinulle parhaiten sopivan summan ja jakaa maksun enintään 36 kuukauden ajalle.

Laskulla ilmaista maksuaikaa – turvallista ja helppoa asiointia

Laskulla saat aina 45 päivää korotonta maksuaikaa verkkokauppaostoksillesi. Pitkä maksuaika mahdollistaa sen, että ehdit tarkistaa ostoksesi ja tarvittaessa palauttaa sen ennen laskun erääntymistä.

Maksuaikaa hyödyntääksesi tarvitset myönteisen luottopäätöksen, jonka hakeminen käy helposti ostotapahtuman yhteydessä. Voit hakea sitä, jos olet vähintään 18 vuoden ikäinen ja sinulla on suomalainen henkilötunnus sekä vakituinen, virallinen kotiosoite Suomessa. Myös luottotietosi tarkistetaan Bisnode Finland Oy:n rekisteristä.

Maksutapaa voidaan käyttää jopa 5 000 € ostoksiin.

Kun olet saanut myönteisen luottopäätöksen sekä vahvistanut ostotapahtuman, saat laskun ostoksestasi sähköpostiisi. Jos haluat maksaa laskun pienemmissä osissa ja sinulle paremmin sopivalla maksuajalla (1-36 kk), sinun tulee tehdä jatkuvaa luottoa koskeva luottosopimus Collector Bankin kanssa kirjautumalla Omille Sivuille osoitteessa oma.collector.fi. Luottosopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä sinulle myönnetään luottoraja, joka on käytettävissä myöhempiin ostoksiin luottoehtojen mukaisesti.

Kun sinulla on voimassa oleva luottosopimus, sinun tulee maksaa eräpäivään mennessä vain saamallasi laskulla mainittu vähimmäissumma mutta voit halutessasi suorittaa myös tätä suuremman summan. Sen jälkeen sinulle lähetetään kuukausittain sähköpostitse tililasku, kunnes luotto on kokonaan maksettu. Voit aina halutessasi lyhentää luottoasi myös tililaskulla mainittua vähimmäissummaa suuremmissa osissa.

Luottokustannukset ja luottoesimerkki: KAUPPIAAN NIMI verkkokaupassa sovelletaan kampanjaehtoja, joiden mukaisesti tililuoton korko on 19,2 % nimellisenä vuosikorkona ilmaistuna ja kuukausimaksu on 2,95 € kuukaudessa. Jos myönnetty luottoraja on 1 000 € ja se on kokonaisuudessaan käytetty KAUPPIAAN NIMI verkkokaupasta tehtyihin ostoksiin sekä luotto maksetaan takaisin 36 kuukauden aikana, sovellettavilla kampanjaehdoilla todellinen vuosikorko on 28,5 %, luottokustannusten yhteismäärä 402 €, maksettava kokonaismäärä 1 402 € ja maksuerien lukumäärä 36 kpl. Viivästyneistä maksuista veloitetaan lainmukaiset muistutusmaksut ja perintäkulut sekä korkoa viivästyneeltä ajalta.

Luottoehdot

Laskun ja luoton myöntäjä on Collector Bank AB, Lilla Bommens Torg 11, Box 11914, SE-404 39. Lisätietoja www.collector.fi

Saat täydelliset ehdot ja tiedot Collector Laskusta ja Tililuotosta seuraavista linkeistä:
Tarkempi palvelukuvaus: https://www.collector.fi/henkiloasiakkaat/maksa-laskulla/
Yleiset lasku- ja tililuottoehdot: https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/Credit_terms_All_FI.pdf
Vakiomuotoiset Eurooppalaiset kuluttajaluottoehdot: https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/SECCI_FI.pdf

Toimitus ja toimituskulut

Verkkokaupan kassalla voit valita haluamasi toimitustavan. Suomessa käytettävissä on kirje sekä postin ja matkahuollon pakettipalvelut. Toimituskulut vaihtelevat haluamastasi toimitustavasta riippuen, kirje alkaen 3,50€. Yli 60€:n tilaukset lähetämme ilman toimituskuluja.
Tilaukseen sisältyvät toimituskulut näytetään kaupan kassasivulla toimitustavan yhteydessä ja tilauksen yhteenvedossa. Valittu toimitustapa ja tilauksen sisältö vaikuttavat toimituskuluihin.

Tilauksen voit noutaa veloituksetta putiikiltamme Savonlinnasta, putiikkimme aukioloaikoina. Sovi tilauksen noudosta ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Toimitusaika

Lähetämme tuotteet 1-5 arkipäivän sisällä, yleensä jopa samana, tai tilausta seuraavana arkipäivänä. Poikkeuksena force majeure-tilanteet. Jos toivot lähetykselle erityisen nopeaa toimitusta, voit valita käyttöösi toimitustavoista pikakirjeen, jonka posti on luvannut toimittaa 1-2 jakopäivän kuluessa.

Palautusoikeus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus, joka alkaa kun asiakas on saanut tuotteen. 

Palautettavat tuotteet on oltava ehjiä ja käyttämättömiä ja tuotteet tulee palauttaa alkuperäispakkauksissaan. 

Ennen tuotteen palauttamista ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotepalautuksesta aiheutuvat lähetyskulut tulee asiakkaan maksaa itse ja tuotteet ovat asiakkaan vastuulla, kunnes ne ovat palautuneet asiakaspalveluumme. Kun tuotteet palautetaan käyttämättöminä alkuperäispakkauksissaan, palautamme tilisiirtona asiakkaalle tuotteiden hinnan sekä asiakaspalautuksesta aiheutuneet lähetyskulut. 

Tuotteet palautetaan osoitteella Korumo Jewelry, Linnankatu 9, 57130 Savonlinna. 

Tuotteista

Tuotekuvien värit saattavat poiketa riippuen oman laitteesi näyttöpäätteiden väriasetuksista. Mikäli jokin väri mietityttää, otathan yhteyttä asiakspalveluumme, niin autamme mielellämme. Halutessasi voimme lähettää sinulle tuotteista lisäkuvia tai videota.

Koruissa käyttämämme korunosat ovat EU.n nikkelidirektiivin suositusten mukaisia.

Hopeakorumme ovat täysin nikkelittömiä.

Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, tai haluat lisätietoja tuotteista, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

Korumo Jewelry
posti@korumo.fi
p: 040 7627640/Jonna

52,00 €
58,00 €
56,00 €
249,00 €
29,00 €
125,00 €
32,00 €
195,00 €
32,00 €
32,00 €
49,00 €
125,00 €
22,00 €
22,00 €
22,00 €
22,00 €
22,00 €
22,00 €
22,00 €